De Gouden Schaar, uw betrouwbare kleermaker en stomerij in Tilburg

Hebt u een vlek op uw kleding, een scheurtje in uw favoriete broek of ruikt uw speciale outfit niet meer fris? Dan heeft De Gouden Schaar de oplossing. Ons dienstenpakket is zeer divers: van kledingreparaties tot stoppages en van wassen tot stomen.

Kledingreparatie & stoffenreparatie

Bij De Gouden Schaar repareren en vermaken we naast kleding ook alle andere stoffen, zoals gordijnen en bedrijfskleding. Kom direct langs voor:

  • Kleine en/of grote kledingreparaties We herstellen uw kleding bij beschadiging, uitscheuren of slijtage.

  • Kleding vermaken Bent u afgevallen en wilt u uw broek laten innemen? Of is de broek die u kocht niet lang genoeg en wilt u de zoom uit laten leggen? Laat ons uw kleding vermaken.

  • ​Leerreparatie Wij repareren alles van leer. Tassen, jassen broeken en meer.

  • Gordijnen vermaken en inkorten

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden

Was- en strijkservice

Als u geen tijd hebt om uw eigen kleding of uw bedrijfskleding zelf te wassen en te strijken, dan brengt u het naar De Gouden Schaar in Tilburg. Wij wassen en strijken uw kleding altijd binnen twee dagen. In overleg kan het zelfs sneller klaar zijn. Wilt u uw was laten ophalen of bezorgen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie over de was- en strijkservice?

Stomerij

Laat kwetsbare kleding bij ons stomen en reinigen. Binnen twee dagen (of in overleg zelfs eerder) hebt u uw kleding weer schoon terug. Bij De Gouden Schaar zijn we gespecialiseerd in vlekkenreiniging. ‘Speciale vlekken’ krijgen bij ons extra aandacht en u ziet ze dan ook niet meer terug.

Neem direct contact op voor het stomen van uw kleding